ENTREVISTA
 | 23/04/2021 

Amb una app que geolocalitzés els productors, posàvem en relleu la importància de donar suport al comerç local i conèixer l'origen del menjar

L’aplicació Ecolocal Market, desenvolupada per Elizabeth Ledesma i Monica Pulido d’Ecolocal Market, ofereix una eina d’e-commerce on els productors agroecològics poden establir el preu, al temps que es facilita que el consumidor tingui accés a compra local. A més de donar visibilitat als productors agroecològics, l’app permet agrupar comandes, un fet que ajuda a arribar a comandes mínimes, millorant la logística i fent-la més justa i sostenible. Aquesta aplicació ha estat la guanyadora de la setena edició del Premis Ruralapps 2020, en la modalitat Ciutadania.

PRODUCCIÓ ECOLÒGICA
 | 13/04/2021 

La Comissió Europea publica el seu pla per impulsar la producció ecològica

Un dels objectius del pla és arribar al 25% de la superfícies agrícola amb qualificació d’agricultura ecològica per al 2030 a Europa.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 09/04/2021 

El proper 15 d’abril acaba el termini per a declarar l’informe anual de 2020 de les organitzacions de productors de fruites i hortalisses

Les 71 OPFH amb seu a Catalunya han de declarar al DARP, dins el termini, mitjançant l’OPNET l’annex de produccions i l’actualització del registre de socis/es.

ACTIVITATS


Col·legis col·laboradors

NOVETATS


Novetats

LES CARES DE LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA

Elizabeth Ledesma i Mònica Pulido, presidenta i secretària, respectivament, d’Ecolocal Market SCCL
ENTREVISTA
 | 23/04/2021 
Elizabeth Ledesma i Mònica Pulido
Presidenta i secretària, respectivament, d’Ecolocal Market SCCL