PITA 2007 | 17/07/2017  Ruralcat

El DARP convoca la XVI edició del PITA

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA 2017. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 22 d'agost.

El DARP vol reconèixer i distingir amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores innovadores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat, mitjançant la innovació.

El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria i una al/a la jove emprenedor/a innovador/a, dotades amb 6.000 euros cadascuna, i també hi ha tres nominacions o finalistes a les tres modalitats amb una dotació de 2.000 euros cadascuna.

El termini per a la presentació de candidatures al premi és fins al 22 d’agost de 2017 i el el termini màxim per resoldre la concessió dels premis serà l’1 de novembre de 2017, i el veredicte es publicarà al DOGC, a RuralCat i a la web del DARP.

 

Guanyadors i finalistes 2016

 

En la darrera edició, els guanyadors i finalistes de les tres modalitats del premi van ser:


En la modalitat a l'agroindústria:

En la modalitat a l'empresa agrària:

En la modalitat al/a la jove emprenedor/a innovador/a:

Jornades tècniques del 15 al 21 d’octubre

La Cooperativa agrària Plana de Vic ha desenvolupat un concentrador de purins en dues fases per millorar l’eficiència en la gestió de les dejeccions

S’obren les inscripcions a 11 cursos de formació a distància