PREMIS RURALAPPS | 15/12/2016  RuralCat

Acte de lliurament dels premis Ruralapps 2016

L'acte de lliurament dels premis Ruralapps es farà en el marc del congrés Eurecat Mobile Forum que es desenvoluparà els dies 29 i 30 de novembre a l'auditori de CaixaForum de Barcelona.

El proper 30 de novembre, el Director general d’Alimentació Qualitat i Indústries Agroalimentàries i president del jurat del premi Ruralapps 2016, Antoni Díaz farà el lliurament dels premis Ruralapps 2016 en la seva 3a. edició. L’acte de lliurament dels premis es farà en el marc del congrés Eurecat Mobile Forum que es desenvoluparà els dies 29 i 30 de novembre a l’auditori de CaixaForum de Barcelona.

Amb els Premis Ruralapps es distingeix a les empreses o persones que han desenvolupat una aplicació mòbil funcional que sigui d’utilitat a la ciutadania i als professionals en l’àmbit agrari, alimentari o rural.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb la col·laboració d’Eurecat endega aquest concurs per a promoure la innovació tecnològica en el sector agrari, alimentari i rural i l’apropament del sector a la ciutadania.

En el decurs de les tres edicions del premi s’han presentat un total de 69 candidatures. Les 19 candidatures presentades en aquesta edició pertanyen 4 en la modalitat ciutadania i 15 en la modalitat professional.

Enguany les dues aplicacions mòbils guanyadores de les dues modalitats han estat:

  • En la modalitat Ruralapps-Ciutadania: L’aplicació iRuralNavigator, creada per Alexandre Llaó García, de l’Ampolla.
  • En la modalitat Ruralapps-Professional del Sector: L’aplicació Vacapp ha estat la guanyadora. Ideada per Mateu Yábar Vallès, de Barcelona.