NOTÍCIESNovetats

PROJECTES EUROPEUS
 | 11/12/2018 

El CTFC lidera el projecte europeu BIO4ECO per fomentar l’ús de la biomassa forestal i agrícola com a energia renovable

El projecte “Polítiques regionals de bioenergia sostenibles: un canvi de joc” està finançat amb els fons europeus FEDER i té com a objectiu local establir una estratègia regional per al desenvolupament energètic de la biomassa forestal i agrícola a Catalunya.

INNOVACIÓ
 | 05/12/2018 

El 5è Consell Català de la Innovació Agroalimentària proposa millores per a la competitivitat i sostenibilitat del sector

Durant l’acte, que es va celebrar ahir a Barcelona, es va fer balanç de les actuacions realitzades en matèria d’innovació agroalimentària durant el 2017 i es van proposar millores del sistema de recerca i transferència de coneixement i reptes estratègics per a la millora de la competitivitat i sostenibilitat del sector agroalimentari i forestal català.

INNOVACIÓ
 | 04/12/2018 

L’R+D+I en el Pla de Govern 2018-2021

El Consell Executiu va aprovar a finals de setembre el Pla de Govern per a la XII legislatura, un pla estratègic que fixa 22 àmbits d’actuació, 93 objectius, més de 1.000 mesures i més de 300 indicadors de seguiment. El pla vol potenciar el Consell Català de la Innovació Agroalimentària per a la redefinició del Pla estratègic de recerca, transferència i innovació agroalimentària 2021-2030.

GRUPS OPERATIUS
 | 03/12/2018 

Subcarn Echevarria ha implementat un projecte de millora dels productes lipídics finals destinats a la ramaderia de proximitat

Aquest projecte, finançat a través de la operació 16.01.01 de cooperació per a la innovació del PDR de Catalunya 2014-2020, ha comptat amb la participació de la Asociación Nacional de Industrias Transformadoras de Grasas (ANAGRASA), Cal Cirera de Pinós, el Centre de Desenvolupaments Biotecnològics i Agroalimentaris (DBA) de la Universitat de Lleida i Copecinter.

RURALCAT
 | 29/11/2018 

L’espai de Xarxa-i.cat reuneix tota la informació sobre innovació i transferència tecnològica del sector agroalimentari

La Xarxa d’Innovació Agroalimentària i Rural de Catalunya, Xarxa-i.cat, forma part del PRITAC (Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència Agroalimentària de Catalunya 2013-2020), que coordina i fomenta els projectes d’R+D+I del sector agrari, agroalimentari i forestal de Catalunya.

ALTRES BUTLLETINS

Consulti altra informació destacada relativa a l’àmbit de l’R+D+I a través dels butlletins electrònics editats per les següents entitats i organitzacions: