La qualitat de l’oli verge d’oliva és fonamental per millorar-ne les opcions de comercialització i buscar millors preus per un producte tan propi de la nostra cultura. És per això que des de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, promou des de l’any 2002 el Programa de Millora de la Qualitat dels Olis Catalans.

Aquesta oficina té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per tal que els agricultors, moliners, comerciants d’olis i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes per a la millora de la qualitat de l’oli, tant des d’un punt de vista tècnic com normatiu.

 

 

 

Notícies 
 | 26/11/2019 

Disponibles els valors de qualitat química d’olis d’oliva verge extra catalans

L’Oficina de l’Oli ha afegit, dins l’apartat d’Evolució de maduració, els valors químics dels olis recents elaborats a diferents zones productives de Catalunya.

OLI
 | 07/11/2019 

L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any

Durant la campanya de collita d’olives, l’Oficina publica de forma setmanal l’evolució del procés de maduració de les varietats d’oliva de les zones de producció de l’IRTA amb informació sobre el contingut d’oli i els valors resultants.

Actualitat 

Agenda